Lid worden?

 

Doe mee!

U kunt als kennismaking maar liefst 4 weken zonder kosten meespelen met onze vereniging. Pas daarna beslist u of u lid wilt worden. Omdat u tijdens de kennismakingsperiode nog geen lid bent, is het echter nog niet mogelijk om deel te nemen aan officiële wedstrijden. Uiteraard kunt u wel aan alle andere verenigingsactiviteiten deelnemen.

 

Gedurende de kennismakingsperiode kunt u gebruik maken van ballen van onze vereniging. Als lid bent u elke dinsdag en donderdag van 19.00 tot 21.30 uur welkom op de trainingsavonden. U beslist uiteraard zelf wanneer u komt. Op de trainingsavonden wordt telkens via loting bepaalt wie tegen wie speelt, zodat u steeds met en tegen andere leden speelt. In de winterperiode kan door de leden tevens op de vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur gespeeld worden

 

Op maandag- en woensdagmiddag kunt u deelnemen aan gezellige wedstrijden in de vorm van een zogenaamd mini-mix toernooi.

 

Verder kunt u desgewenst deelnemen aan de zomeravond- en/of de winteravondcompetitie tegen teams van andere clubs uit Zuid- en Midden

Limburg (afdeling 16 van de Nederlandse Jeu de Boule Bond).

 

Het deelnemen aan competitiewedstrijden is uiteraard niet verplicht. U kunt ook alleen recreatief spelen tijdens de trainingsavonden. Alle leden krijgen clubkleding, bestaande uit een poloshirt en een jack, in bruikleen van de vereniging..

     Copyright © 2018 JBC de But. All Rights Reserved.