Nieuws

 

Voor het tiende jaar op rij hebben klanten van Specsavers met hun aankoop weer een financiële bijdrage kunnen leveren aan goede doelen via Stichting Specsavers Steunt. Voor Specsavers Sittard was dit JBC De But, waarvoor in 2019 € 1.000,- is gespaard. Deze week ontvingen we dit mooie bedrag van de winkel in de vorm van een cheque.

Ruud Vliegen, retaildirecteur van Specsavers Sittard: “Door voor elk verkocht montuur en hoortoestel een vast bedrag opzij te leggen, sparen wij elk jaar een mooi bedrag voor een goed doel bij ons in de buurt. Wij vinden het ontzettend fijn om hen deze schenking te kunnen doen namens de winkel en natuurlijk onze klanten. We weten namelijk hoe lastig het is voor lokale initiatieven om aan voldoende financiering te komen. Op deze manier dragen we graag ons steentje bij.”

De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap en die betrokkenheid zet de winkelketen graag om in actie. Daarom is in 2010 Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen. Sinds de oprichting van de stichting is er al ruim 2,5 miljoen euro aan zo’n 1.500 doelen gedoneerd. www.stichtingspecsaverssteunt.nl

 

Woensdag 20 september jl. was Petanque Club Echt bij ons te gast voor een uitwisseling, een uiterst gezellig treffen.

 

 

Onder een stralend zonnetje op zondag 9 april het toernooi voor de kinderen van Tsjernobyl.

 

De foto's van deze geweldige en sportieve dag vindt u in ons fotoboek. Iedereen hartelijk dank!

 

De organisatie is in handen van Jo Tummers, George van Kalken. Alex van der Klip en Jacques Kerckhoffs.

 

Tijdens de ledenvergadering van 1 november 2015 werd Pierre Moling benoemd als erelid van JBC de But.

 

Dit als dank voor vele jaren belangeloze inzet voor onze vereniging. Voor de bezoekers van onze accommodatie is hij een vertrouwd gezicht, waarbij hij als barvrijwilliger zorgt voor een kop koffie of een ander drankje.

 

Van harte gefeliciteerd en hartelijk dank!

     JBC de But Sportcentrumlaan 32 6136 KX Sittard tel. 046 4580377
Voor informatie over privacy klik hier.